Melikgazi Belediyesinin 5 Ayrı Yatırımı Hizmete Açıldı…

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile tamamlanan yatırım ve tesislerin toplu açılışının gerçekleştirildiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesinin 5 Ayrı Yatırımı Hizmete Açıldı…
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile kentte toplu açılışı yapılan yatırım ve tesislerin toplam maliyetinin yaklaşık 586 milyon 500 bin lira olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Toplam yatırımlar içerisinde 5 ayrı yatırım ve tesisleri ile Melikgazi Belediyesi’nin yatırımı 15 milyon liradır. Yani genel yatırımların % 2,5’u Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilmiştir. Toplam belediye yatırımları ise 262 milyon lira olup, Melikgazi’nin Belediye yatırımları içerisinde ki oranı % 5,6 dir. Toplu açılış yapılan yatırım ve tesisler içerisinde 2 ayrı Esnaf Sitesi ile Sosyal tesis, 1 Enerji Üretim Güneş Paneli, 1 Çevre ve kent estetik çalışması ve Okul ile eğitim yatırımı ile 5 ayrı yatırım bulunmaktadır.” dedi.

Yapımı tamamlanan yatırım ve tesislerin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin yatırımları ve tesisleri, ekonomisi ve girişimciliği ile bir bölge şehri olduğunu kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde yer alan belediye yatırımlarının bir şehri nasıl geliştirdiğini, güzelleştirdiğini ve dolayısı ile hem bölge, hem de ülke geneline katkı sağladığını, Kayseri Belediye Modeli ile bir kez daha gündeme geldiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA