Malatya Valisi Toprak, İş Geliştirme Merkezini Ziyaret Etti

Vali Mustafa Toprak, 2. Organize Sanayi Bölgesi İş Geliştirme Merkezini ziyaret ederek, merkezde faaliyet gösteren girişimcilerle görüştü.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Toprak, Organize Sanayi Bölgesi İş Geliştirme Merkezinde, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Başkan Yardımcısı Mustafa Çekirdek, İŞGEM İcra Kurulu Başkanı Aliseydi Ünlü, 2. OSB Müdürü Vahap Erdem, KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Ziyarette Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi İş Geliştirme Merkezi Müdürü Necip Cengil, Vali Toprak'a brifing verdi.

Vali Toprak, ziyarette, girişimcilik ruhu, çalışma ve üretim azmi olan insanların elinden tutularak, onların ayakta duracak seviyeye gelene kadar böyle alanlarda çalışmalarını istediklerini belirtti.

Toprak, KOSGEB'in desteklerinin çok önemli olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

'Diğer illerdeki İŞGEM'lere göre Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının burada bu işi üstlenmesinin artı avantajı var. İlimizde İŞGEM'in de bu sayede daha iyi bir nokta da olması bizi mutlu etmiştir. Onları daha fazla işlerine konsantre etmeli ve bu konuda katkı sunmalıyız. Böylece burada faaliyet gösteren girişimcilerin yarısından fazlasını, geleceğin iş dünyasının neferleri olarak büyük üretim alanlarına göndereceğimizi düşünüyorum.'

Kaynak: AA