İlim Yayma Cemiyeti, Başiskele'de Şefkat Yuvalarının Yeni Şubesini Açtı

Başiskele’nin eğitim yıldızlarından bir yenisi Şefkat Yuvalarının 4. Şubesi Mehmetağa mahallesinde İlim Yayma Cemiyeti tarafından açıldı.

İlim Yayma Cemiyeti, Başiskele'de Şefkat Yuvalarının Yeni Şubesini Açtı
Başiskele’de İlim Yayma Cemiyeti tarafından Şefkat Yuvalarının 4.şubesi açıldı. Açılışa Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş ve yönetimi, Başiskele İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, Muhtarlar, Meclis Üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş “Şefkat Yuvalarımızda çocuklarımızı, milli ve manevi değerlerimizi bütünleşmiş sarmal eğitim sistemiyle öğreterek, hem okul hayatına hem de geleceğe hazırlıyoruz. Başiskele’de dördüncü, Kocaeli’nde yedincisini açtığımız okulumuzda 2 - 3 yaş arası çocuklarımızı birey olma yolunda sosyalleşme sürecini, 4 - 6 yaş arası çocuklarımızı okul öncesi eğitimi ve değerler eğitimi ile gelecek yıllara hazırlıyoruz. Okulumuzda toplam 4 sınıf bulunmaktadır. Üç katlı binamızda fiziki olarak tüm imkanlar sağlanmaktadır. Bu süreçte bizlere destek olan, çocuklarımıza katkı sağlayan Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’a ayrıca teşekkür ediyorum. Şefkat Yuvamız Başiskele’mize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA