'Çiçek Kent Adana' Fotoğraf Sergisi 9 Aralık'ta

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, bölge ekonomisini canlandırmak, işsizliği azaltmak ve tarım sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği süs bitkileri yetiştiriciliği projesi olan “Çiçek Kent Adana”nın fotoğraf sergisi açılıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu ile Anemon Ajans’ın katkılarıyla hazırlanan sergi, 9 Aralık Cuma günü saat 19.30’da Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Kışla Yerleşkesi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. “Çiçek Kent Adana” sergisinde, Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu üyeleri Haluk Uygur, Tansu Hastürk, Mehmet Dilci ve Hanife Uygur’un, gencinden yaşlısına sanata gönül veren herkesin ilgisini çekecek eserleri yer alacak.

Sergiyle ilgili bilgi veren fotoğraf sanatçısı Haluk Uygur, “Belgesel niteliğinde olmasına rağmen sanatın diğer alanlarını da içerisine alarak bir yenilik peşinde olan bu çalışma, Çukurova çiftçisine geleneksel ekim çeşitleri yerine çiçek yetiştiriciliğini önererek, daha fazla kazanabileceklerini göstermeye çalışan bir AB projesidir” dedi.

Uygur, tüm sanatseverleri, birbirinden güzel eserleri görmek için sergiyi gezmeye davet etti.
Kaynak: İHA