Ankara Kalkınma Ajansı Açıklaması

'2016 Yılı Teknik Destek Programı kasım ayı başvurularından 4 proje finansmana uygun bulundu'.

Ankara Kalkınma Ajansının 2016 Yılı Teknik Destek Programı'na yapılan kasım ayı başvuruları arasında 4 proje finansmana uygun bulundu.

Ajanstan yapılan açıklamaya göre, 2016 yılı 5. dönem Teknik Destek Programı kapsamında finansmana uygun bulunan 4 proje için sözleşme imzalandı.

Program kapsamında verilecek eğitimlerle Ankara'nın insan kaynağı kalitesinin ve kurumların teknik yönetim kabiliyetlerinin artırılması hedefleniyor.

Bu çerçevede, Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamı ve Yöneticileri Derneği üyelerine ürün ticarileştirme eğitimi verilecek.

Beypazarı Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli rehber öğretmenlere, eğitim ve danışmanlık hizmeti, Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim öğretmenlerine android tabanlı programlama konusunda eğitim ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan çeşitli branşlardaki öğretmenlere okul dışı öğrenme ortamlarının kullanımına yönelik eğitim verilecek.

Açıklamaya göre, söz konusu programa başvurular devam ediyor. İnternet üzerinden son başvuru tarihi olan 14 Aralık 2016'ya kadar proje sunulabilecek.

Kaynak: AA