Açık Kapı Uygulaması Kurum Kültürünü Yansıtıyor

Düzce Üniversitesi akademik ve idari personel ile öğrenciler başta olmak üzere tüm mensupların sorunlarını, eleştirilerini, gözlem, tespit ve önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla hayata geçirilen açık kapı uygulaması, gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Açık Kapı Uygulaması Kurum Kültürünü Yansıtıyor
11. Açık Kapı Günü’ne katılan Düzce Üniversitesi mensuplarını Rektörlük Makamı’nda konuk eden Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, soru, görüş ve fikirleri dinleyerek kendisine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kurum kültürüne katkı sağlaması açısından Açık Kapı Günü’nü önemsediklerini ve mensupların fikirlerine her zaman değer verdiklerini ifade eden Rektör, şeffaf bir yönetim anlayışı oluşturmak için açık ve sürekli iletişimden yana olduklarını söyledi.



Açık Kapı Uygulamasına katılarak görüşlerini açık yüreklilikle dile getiren mensuplar Üniversitede iyi bir sinerji oluşturulduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, bu olumlu ortamın Üniversiteyi daha iyi noktalara taşıyacağını vurguladı.

Açık Kapı Günü”, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.
Kaynak: İHA