Yaşar Seyman'dan Başkan Özakcan'a Ziyaret

1999-2000 Yıllarında CHP’nin ilk kadın Genel Başkan Yardımcısı, Parti Meclis Üyesi, Sendikacı, Yazar Yaşar Seyman, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

Yaşar Seyman'dan Başkan Özakcan'a Ziyaret
Yaşar Seyman, Efeler Belediyesi’nin destekleriyle, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunca 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 82.yıl dönümü nedeniyle Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele konuşmacı olarak katıldı.

Panel sonrası Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret eden Yaşar Seyman, “Mesut Başkan, Demokrasi ve kadın haklarına yönelik hassasiyeti nedeniyle örnek belediye başkanlarımızdan, benimde 18 yıllık kadim bir dostumdur” dedi.

Yaşar Seyman’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Özakcan, “Sevgili dostum Sayın Seyman’ın ziyareti beni çok mutlu etti. Bugünün Türk kadını için ayrı bir anlamı ve önemi vardır. Çünkü bugün, Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 82’inci yıldönümü. Bir ülkede kadınların yüzü gülüyorsa o ülkede barış vardır, huzur vardır, mutluluk ve bereket vardır. Bütün kadınlarımızın yüzünün güldüğü Türkiye diliyorum ve Sayın Yaşar Seyman’a kadın haklarına yönelik çalışmalarından dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA