TRT Trabzon Radyosu'nun 48. Yılı

Trabzon Valisi Yavuz, TRT Trabzon Radyosu'nu ziyaret etti.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 48. kuruluş yıldönümü dolayısıyla TRT Trabzon Radyosu'nu ziyaret ederek, canlı yayın programına katıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Trabzon Valisi Yavuz, TRT Trabzon Radyosu'nun 48. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kurumu ziyaret etti.

Yavuz, ziyaretinde yaptığı konuşmada, TRT'nin kamu yayıncılığı anlamında halk nezdinde büyük bir güven kazandığını belirtti.

TRT'nin görsel ve işitsel basın hizmetlerinde halka hızlı ve doğru bilgiyi ulaştıran ve halkın güvenini kazanmış bir kurum olduğunu vurgulayan Yavuz, 'Ülkemizde ve dünyada ismiyle markalaşan TRT, yeni açılan kanallarıyla başarısına her geçen gün bir yenisini ekliyor. TRT Trabzon Radyosu’nun 48. kuruluş yıldönümünü kutluyor ve tüm çalışanlarına şehrimizin sesini, kültürünü tüm ülkeye ve dünyaya duyurdukları için teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Vali Yavuz'un ziyareti kapsamında TRT Trabzon Radyosu'nda canlı yayına da katılarak, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi.
Kaynak: AA