Sakarya'daki Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan ve meslekten ihraç edilen Adana İl Emniyet Müdürlüğünde görevli eski emniyet amiri ve bir şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sakarya'da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan biri eski emniyet amiri iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, otomobilinde 54 kilo 100 gram esrarla yakalanan ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan, Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken 16 Şubat 2016'da meslekten ihraç edildiği öğrenilen emniyet amiri E.E. ile farklı suçlardan kaydı bulunan ve yaralama suçundan aranan E.İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen iki şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde, doğu illerinden batıdaki şehirlere uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, dün '34' plakalı lüks aracı TEM Otoyolu Adapazarı gişeleri mevkisinde durdurmuş, yapılan aramada, iki bavul içerisinde 54 kilo 100 gram esrar ele geçirilmişti.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan ve Adana Emniyet Müdürlüğü kadrosundayken 16 Şubat 2016'da meslekten ihraç edildiği belirtilen emniyet amiri E.E. ile farklı suçlardan kaydı bulunan ve yaralama suçundan aranan E.İ. gözaltına alınmış, eski emniyet amiri E.E'nin üst aramasında, adına düzenlenmiş sahte polis kimlik kartı çıktığı öğrenilmişti.
Kaynak: AA