Kros Yarışmasında Ağrı'yı Patnos Temsil Edecek

Patnos ilçesindeki Aktepe ve Doğansu yatılı ilköğretim bölge okulları, yapılacak bölge kros yarışmalarında Ağrı'yı temsil etme hakkı kazandı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyetleri kapsamında Okullar Arası Kros İl Birinciliği Yarışması yapıldı.

Yarışmalarda, Patnos ilçesinden erkeklerde Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, kızlarda ise Doğansu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu takım olarak birinciliği elde ederek, bölge yarışlarında Ağrı'yı temsil etme hakkı kazandı.

Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, birinci olan sporcuları makamında kabul etti.

Sporculara başarılar dileyen Yalçın, aynı performansı bölgede yapılacak olan iller arası müsabakalarda da göstermelerini ve bunu başaracak kapasitede oldukları söyledi.

Sporculardan Ali Şahinoğlu da takım olarak çok çalıştıklarını, önce ilçede sonrada ilde birinci olduklarını belirterek, Patnos'a böyle bir sevinç yaşattıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Gülçin Ayaz ise spor salonları olmadığı halde birçok spor dalında başarılı olduklarını, ilde nasıl birinci oldularsa bölge düzeyinde yapılacak yarışmalarda da aynı başarıyı sergileyip Ağrı'yı en şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA