Hakkari'de Vali Yardımcısı Ve Kaymakamlara Veda Yemeği

Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, İçişleri Bakanlığınca başka görevlere atanan vali yardımcısı ve ilçe kaymakamlarına veda yemeği verdi.

İçişleri Bakanlığınca başka görevlere atanan Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ve Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk'ün onuruna, kentteki bir restoranda Hakkari Valisi Toprak tarafından veda yemeği düzenlendi.

Toprak, etkinlikte yaptığı konuşmada, birlikte 6 aydır görev yaptığı vali yardımcısı ve kaymakamların, Türkiye'nin en zor, en meşakkatli, imkanlar ölçüsünde kendine göre mahrumiyetleri de bulunan ve zorlukları fazla olan bir bölgede görev yaptığını belirterek, şunları söyledi:

'Yüksekova'da bildiğiniz gibi mart ayındaki operasyonlar, Hakkari'de kendi çapında yaşananlar, Şemdinli zaten Türkiye'nin tanıdığı ve kendi çapında çok önemli kritik bir nokta. Üç arkadaşımız da çok verimli, faydalı, halkla ilişkileri iyi seviyede tutan, devlet itibarını zedeleyecek hareketlere meydan vermeyen, temsil kabiliyetini taşıyacak şekilde görevlerini icra ettiler. Arkadaşlarımız güzel yerlere atandılar. Bundan sonraki meslek hayatlarında da kendilerine aileleriyle sağlık, mutluluk ve başarı dolu görevler diliyorum. Yolunuz açık olsun.'

Vali Toprak ve Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, yaptıkları hizmetler anısına Taşçı, Çenet ve Öztürk'e plaket ve yöreye ait el dokuması kilim hediye etti.

Yemeğe, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya, Hakkari 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Dal, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Gökgöz, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Yarbay Engin Pınar katıldı.

Kaynak: AA