Güneydoğu'da Sıcaklık Düşüyor

Bölgede hava sıcaklıklarının gece sıfır dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının özellikle gece saatlerinde 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

AA muhabirinin meteoroloji yetkililerinden aldığı bilgiye göre; hafta boyunca parçalı bulutlu bir hava beklenen Gaziantep'te, sıcaklıkların gece saatlerinde 0 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Gündüz 10 derece civarında seyreden sıcaklıklar nedeniyle Gaziantep'te yağış beklenmiyor.

Parçalı bulutlu ve zaman zaman güneşli bir hafta yaşanması beklenen Şanlıurfa'da ise gece ve gündüz 13 derece fark edeceği değerlendiriyor. Kentte hava sıcaklığının gece 0, gündüz ise 13 derece civarında olacağı öngörülüyor.

Hafta boyunca havaların parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilen Adıyaman'da ise çarşamba ve perşembe günleri sis bekleniyor. Kentteki hava sıcaklığının da eksi 1 ila 11 derece arasında değişeceği belirtiliyor.

Hava sıcaklığının 0 ile 10 derece arasında olması beklenen Kilis'te ise hafta boyunca zaman zaman güneşin yüzünü göstereceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının akşam saatlerinden itibaren düşeceğini belirten yetkililer, bölgede hafta içerisinde aniden bastırabilecek yağmur ve sis olaylarına karşı da vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları uyarısında bulunuyor.

Kaynak: AA