'Gönül Korosu' Gönülleri Fethetti

Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğünde kalan engellilerin oluşturduğu 'Gönül korosu', seslendirdiği türkülerle izleyenlerin beğenisini kazandı.

Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğünde kalan engellilerin oluşturduğu 'Gönül korosu', seslendirdiği türkülerle beğeni topladı.

Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Bu sese kulak ver' programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, engellileri daha mutlu etmek ve rahat ettirebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Hazırlanan programda sözün engellilerde olduğunu vurgulayan Yıldırım, 'Yaratılanı sev yaradandan ötürü' düsturu ile hareket ettiğimiz takdirde her şey hallolmuş olacak. İnsanlar birbirlerine karşı sevgi, anlayış içerisinde davranarak, ömür dediğimiz geçici hayatı huzurlu, neşeli, sağlıklı bir şekle dönüştürebilir.' dedi.

Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engellilerin çok güzel bir program hazırladıklarını kaydeden Hasan Tahsin Yıldırım, 'Bu güzel programı hazırlayan herkese çok teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Daha sonra rehabilitasyon merkezinde kalan engellilerin oluşturduğu 'Gönül korosu', salonu dolduranlara türkülerini seslendirdi. Zaman zaman izleyiciler de alkışlarla koroya eşlik etti.

Türkülerin ardından engellilerin hazırladığı tiyatro ve halk oyunları gösterisi de beğeniyle izlendi.

Programa Vali Yardımcısı Ömer Yakupoğlu, Şabanözü Kaymakamı Cevdet Bakkal ile kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: AA