CHP’de Altan ve Ilıcak kavgası bitmiyor

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, CHP'nin Adana'da düzenlediği mitingiyle ilgili "Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşleri ben kendi adıma alkışlamam" dedi.

CHP’de Altan ve Ilıcak kavgası bitmiyor
CHP’de Altan ve Ilıcak kavgası bitmiyor
CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, RS FM'de Enver Aysever'in konuğu oldu. CHP'nin Adana'da düzenlediği 'Ülkemizi Böldürmeyeceğiz' mitingiyle ilgili konuşan Türkmen, 'Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşleri ben kendi adıma alkışlamam' dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Adana'daki mitingde, aralarında Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın da bulunduğu tutuklu olan Cemaat yazarlarının isimlerini de anons etmesine CHP Milletvekili Dursun Çiçek ve CHP PM üyesi Mehmet Ali Çelebi de tepki göstermişti.

Enver Aysever'in RS FM'deki 'Oyuna Devam' programına telefonla bağlanan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, CHP'nin Adana'da düzenlediği 'Ülkemizi Böldürmeyeceğiz' mitinginde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan gibi isimleri de diğer gazetecilerle birlikte anons etmesi ve alkışlattırmasını yorumladı.

‘MİTİNGE ÜLKÜCÜLER DE KATILDI'


Adana mitinginin içeriği üzerine konuşan Türkmen, 'Adana mitingi uzun süre konuşulan bir mitingdi. İçeriği, sadece Türkiye'yi böldürtmeyeceğiz değil cumhuriyeti koruyacağız, ne darbe ne dikta dediğimiz bir mitingdi. Adana en yüksek oyu AKP almış olmasına rağmen AKP'lileşmeyen bir il. Ülkücüler de katıldı. İçerik olarak hem Adana'ya hem bölgeye hem Türkiye'ye mesajlar veren bir miting oldu' ifadelerini kullandı.

Kendisine, mitingde FETÖ üyeliğinden tutuklu bazı gazetecilerin isimlerinin anons edilmesinin tepki görmesinin sorulması üzerine Türkmen 'Hepimiz genel başkanın konuşmasıyla ilgili önerilerde bulunduk miting öncesi. Benim miting esnasında bu durumdan haberim oldu. Ben kendi adıma Nazlı Ilıcak'ın, Altan kardeşlerin sadece gazetecilikten dolayı orada olduklarına emin değilim. Genel başkan gazeteci olarak söyletti ama hepimiz orada gazeteci kimliği ile orada olmadıklarını biliyoruz. Ben kendi adıma alkışlamam' diye konuştu.

CHP’de Altan ve Ilıcak kavgası bitmiyorCHP'li milletvekilinden Kılıçdaroğlu'na eleştiri