Aday Öğretmenlere Deneme Sınavı

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi tarafında il genelinde 18 Aralık 2016 tarihinde yapılacak asil öğretmenliğe geçiş sınavı öncesi deneme sınavı gerçekleştirildi.

Aday Öğretmenlere Deneme Sınavı
Öğretmen adaylarının, asil öğretmenliğe geçiş sınavı için hazırlanan deneme sınavlarının ilki, il ve ilçe merkezlerinde Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi tarafından eş zamanlı olarak yapıldı.

Yapılan deneme sınavıyla ilgili bilgi veren Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Hidayet As, “Hizmet Sendikacılığı’ anlayışıyla çıktığımız yolda üyelerimize yeni hizmetler sunmaya, üyelerimize farkındalıklarını hissettirmeye devam ediyoruz. Şube müdürlüğü, Okul müdürlüğü, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılıkları, memurlarda görevde yükselme sınavlarında ki hazırlık çalışmalarımızı, aday öğretmenlik sınavında da sürdürüyoruz. Sınavdan önce aday öğretmenlerimize sendikamızın ilgili birimlerince hazırlanmış kitaplarını dağıtmıştık. Eğitim-Bir-Sen olarak, 18 Aralık’ta gerçekleşecek asil öğretmenliğe geçiş sınav öncesi üyelerimizin kendilerini sınamaları ve eksiklerini belirlemeleri amacıyla önem taşıyor. Üyelerimizin, her alanda olduğumuz gibi bu sınavlarda da yaptığımız çalışmalarla yanlarında olmaya bu ailenin bir parçası olduklarını hissettirmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarına girerek edindiği bilgileri test eden üyeler, sınavdan sonra konuya ilişkin görüşlerini dile getirerek, deneme sınavı ile bilgilerini ölçtüklerini, eksiklerini tespit etme fırsatı bulduklarını, bu imkânı kendilerine sağlayan Eğitim-Bir-Sen yöneticilerine teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA