200 Dolarını Bozdurana 1 Parça Ürün Temizleme Bedava

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Yastık altındaki Dolar ve Euro’larınızı bozdurun" çağrısı üzerine harekete geçen

200 Dolarını Bozdurana 1 Parça Ürün Temizleme Bedava
Kırıkkale’li kuru temizlemeci, 200 dolarını bozduran herkezin 1 ürününü bedava temizliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de vatandaşlar dolarlarını bozdurmak için döviz bürolarını giderken esnafta dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı. Bunlardan biri olan Kırıkkale’li kuru temizlemeci, 200 dolar yada 100 Eurosunu bozdurup makbuz getirenlerin ücretsiz olarak 1 parça ürününü temizliyor.

Kampanya duyurusunu işyerinin camına asarak halkı konuyla ilgili bilgilendiren Metin Kılıç, "Cumhurbaşkanımızın mesajını son derece olumlu ve doğru buluyorum. Ülkemizin mutlaka Türk parası ile iş ve işlemleri yapması gerekiyor. Ticaretin bu şekilde yürütülmesi gerekiyor. Yatırım yapmam, İnsanların da bazı şeylerden feragat etmesi gerekiyor çünkü birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Devletimize, Milletimize ve ekonomimize katkı sağlanacak. Ben tüm esnafımızın da benzer kampanyalar yapmasını istiyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA