Uluç Mahallesi'ne Yeni Park

Konyaaltı Belediyesi, yılın son park çalışmasını Uluç Mahallesi’nde tamamladı. 1144-1161 sokak kesiminde yer alan 2 bin metrekare alana sahip park, yapımı tamamlanarak kullanıma açıldı.

Uluç Mahallesi'ne Yeni Park
Uluç Mahallesi’nde 1144-1161 sokak kesişiminde yer alan yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerinde park çalışmalarına başlayan Konyaaltı Belediyesi, içerisinde çocuk oyun alanı, yürüme yolları, oturma birimleri ve pergolalar olan bir parkı yeni bir parkı Uluç Mahallesi’ne kazandırdı. Aydınlatma sistemiyle gece kullanıma da uygun olarak tasarlanan park, otomatik sulama sistemine sahip.

Yılın son park çalışmasını Uluç Mahallesi’nde tamamlamış olduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçede yeşil dokuyu korumanın da ötesinde yapmış oldukları park ve meydan çalışmaları ile her geçen yeşil alan miktarını artırdıklarını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, EXPO Antalya 2016 Parkı’nda olduğu gibi temalı parklarla da bölgeye değer kattıklarını dile getiren Muhittin Böcek, yeni yılda da bu gibi çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.
Kaynak: İHA