Medova Hastanesi Eczacıları Ağırladı

Medova Hastanesi, Konya’da faaliyet gösteren eczacılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Medova Hastanesi Eczacıları Ağırladı
Medova Hastanesi’nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan ve konuşmasına Türkiye’de özel sağlık yatırımlarının son 15 yılda ciddi mesafeler aldığını belirterek başlayan Hastane Genel Müdürü Murat Kalafat; sağlık yatırımlarında rekabetin, hastalara, üstün teknoloji, modern ve yenilikçi sağlık hizmetleri ile olumlu yansıdığını belirtti.

Kaliteden ve etik ilkelerden ödün vermeden; sektördeki yenilikleri, gelişen teknolojiyi profesyonel ekipleri ile takip eden, uygulayan, hasta ve çalışan memnuniyetini amaç edinen bir yönetim anlayışını kurum kültürü haline dönüştürmek istediklerini ifade eden Kalafat, hedeflerinin; uluslararası kalite standartlarına uygun hizmet anlayışıyla, bulunduğu coğrafyada sağlık sektörüne yön veren, referans bir kurum olmak olduğunu söyledi.

60 yoğun bakım yatağı olmak üzere toplamda 171 yatak kapasitesi ile otuz dört branşta hizmet veren hastane ile ilgili bilgi de veren Kalafat, konuşmasının sonunda, katılımlarından dolayı eczacılar odası yönetim kuruluna ve eczacılara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Konya Eczacı Odası Başkanı Cemil Karakap ise, Medova Hastanesi’nin beş yıldızlı otel konforundaki odaları, teknolojik donanımı ve bünyesine kazandırdığı değerli hekimleri ile özel hastanecilikte önemli bir sayfa açarak Konya’ya sağlık açısından önemli ölçüde değer kattığını; bunun diğer hastanelere örnek olacağını ve böylelikle sağlıkta çıtanın daha da yükseleceğini söyledi.

“Hepimiz aynı geminin yolcularıyız” diyerek hastanelerle sürekli dirsek temasında olduklarını da hatırlatan Karakap, böyle büyük bir yatırımı bölgeye kazandıran Berk Grup’a ve kendilerini davet eden hastane yönetimine de teşekkür etti.

Bilgilendirme toplantısının ardından Hastane Genel Müdürü Murat Kalafat ve İcra Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca, eczacılar ile birlikte hastane turu ilke bilgilendirmeler yaparak eczacıların sorularını yanıtladı.
Kaynak: İHA