Manisa Lisesi Mezunları Bir Araya Geldi

Manisa Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, farklı yıllarda mezun olan öğrenciler buluştu.

Yüzyılı aşkın geçmişiyle Manisa'nın en eski okullarından olan Manisa Lisesi'nin mezun ve emekli öğretmenleri, Manisa Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen etkinlikte bir araya geldi.

Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirilen etkinliğe, Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, okulun mezunları ve emekli öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, derneğin iki yıl önce kurulduğunu ve 100'e yakın üyeleri olduğunu ve üye sayısının da her geçen gün arttığını söyledi.

Manisa Lisesinin bugüne kadar en az 50 bin öğrenci mezun ettiğini hatırlatan Yatkın, 'Derneğimizin amacı mezun olanları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlarken, diğer taraftan liseden emekli öğretmenleri de öğrencileriyle buluşturmak. Bu tür toplantıları geleneksel hale getirmek istiyoruz. Toplantılarımıza sadece ilimizde oturanları değil, liseden mezun olduktan sonra ilimizden taşınmış mezunları da getirmeyi hedefliyoruz.' diye konuştu.

Etkinlikte eski mezunlar ile okulun emekli öğretmenleri eski günleri yadedip, birbirleriyle özlem giderdi.
Kaynak: AA