Kağıthane'yi Rengarenk Kış Çiçekleri Süslüyor

Kağıthane Belediyesi, ilçenin çeşitli alanlarına diktiği kış çiçekleriyle, vatandaşlara adeta ikinci baharı yaşatıyor.

Kağıthane'yi Rengarenk Kış Çiçekleri Süslüyor
Yıl boyunca ilçenin rengarenk kalması için çaba gösteren Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, cadde, park, bahçe ve refüjlerde peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu yerleri mevsimlik çiçekler, sıklamen, çuha, menekşe ve papatya ile süsleyen belediye ekipleri, ilçeye kış aylarında bile adeta bahar havası yaşatıyor. Ekipler, bu kapsamda, ilçenin çeşitli alanlarında 300 bin menekşe, 100’er bin çuha ve papatya ile 5 bin de sıklamen olmak üzere toplamda 505 bin adet mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu.

Belediye ekipleri çiçek dikimine devam edecek

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçede bulunan Hasbahçe’nin adeta ‘İstanbul’un akciğeri’ olduğunu ifade ederek, burada ilkbaharda çok sayıda laleyi ve çeşitli çiçekleri toprakla buluşturduklarını söyledi.

İlçedeki renk canlılığını her mevsim diri tutmak istediklerini belirten Başkan Kılıç, “Ekiplerimiz park, bahçe, cadde, kavşak ve refüjleri mevsimlik çiçeklerle rengarenk hale getirdi. Bakıldığı zaman insanın içi açılıyor. İlçede bahar havası yaşıyor gibiyiz. İlçemizi rengarenk tutmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA