Bir Kadının Eşi Tarafından Pompalı Tüfekle Öldürülmesi

Kütahya'da eşini pompalı tüfekle öldüren cinayet şüphelisi koca ve zanlıyı evinde saklayan arkadaşı tutuklandı.

Kütahya'da eşini pompalı tüfekle vurarak öldüren şüpheli koca, saklandığı arkadaşının evinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı cinayet bürosu ekipleri, dün Yunus Emre Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'ndeki bir apartmanda tartıştığı eşi Vildan Kandemir'i pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçan Murat Kandemir'i yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayeti işledikten sonra ticari taksi ile kaçtığı belirlenen Kandemir'in, Okmeydanı Mahallesi'ndeki arkadaşı Çetin Asma'ya ait evde olduğu belirlendi.

Bunun üzerine söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, Kandemir'i evin içerisinde saklanırken yakaladı.

Kandemir ve saklandığı evin sahibi Çetin Asma gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Cinayette kullanılan tüfek de zanlının olaydan sonra attığı yerden bulunarak muhafaza altına alındı.

Kandemir'in, ifadesinde, olay gecesi eşi Vildan'ın kendisinden boşanmaya karar vermesi nedeniyle tartışma yaşandığını, tartışma sonucunda da olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edilen Kandemir ve saklanmasına yardımcı olan denetimli serbestlik nedeniyle cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen arkadaşı Asma, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Murat Kandemir (29), dün Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinde, yaşanan tartışma sonucu 2 yıldır evli olduğu eşi Vildan Kandemir'e (28) pompalı tüfekle 5 el ateş ederek öldürdükten sonra kaçmıştı.
Kaynak: AA