Vali Çiçek'in Yeni Yıl Mesajı

Muğla Valisi Amir Çiçek yeni yıl mesajı yayımladı.

Vali Çiçek mesajında, geride bırakılan yılın Türkiye ve dünya adına çok büyük değişimlere, dönüşümlere ve üzücü olaylara sahne olduğunu belirtti.

Bu olaylardan birisinin de 15 Temmuz darbe girişimi olduğuna işaret eden Çiçek, özellikle 15 Temmuz tarihinin Ülke için bir dönüm noktası olduğuna dikkati çekti.

15 Temmuz gecesinin Vatan Haini FETÖ/PDY Silahlı terör örgütünün ülkenin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, istiklaline ve geleceğine kast ettiğini ifade eden Çiçek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Ancak kahraman milletiminiz ecdadının emanetine sahip çıkmış ve nesilden nesle anlatılacak bir kahramanlık destanı yazarak bu alçak girişimi engellemiştir. O gece yaşananlar, milletimizin devletiyle ne kadar bütünleştiğini vatanına, bayrağına, devletine ve demokrasiye ne kadar sahip çıktığını tartışmasız şekilde tüm dünyaya göstermiştir. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamayacaktır.'

Çiçek, 2017 yılının şehit aileleri ve gazilere, kamu görevini icra edenlere, basın mensuplarına ve vatandaşlara sağlık ve esenlik getirmesi temennisinde de bulundu.

Kaynak: AA