Kaymakam Hamitoğlu'ndan Yeni Yıl Mesajı

Hizan Kaymakamı ve Hizan ile Yolalan belediyeleri Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2016'nın perdelerini indirirken yeni bir yılın huzur ve samimiyetiyle insanları karşıladığını belirten Hamitoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

'2016 yılı milletimizin kahramanlığını tescilleyen bir yıl oldu. Sağduyulu, cesur ve ağırbaşlı milletimiz demokrasi, hukuk devleti ve millet iradesine sahip çıkarak, atalarımızdan aldığı yiğitlik nişanına bir yenisini daha ekledi. İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ifade ettiği gibi 'Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın' misali bayraklarla dolanmış gövdesini tanklara, uçaklara ve kurşunlara siper ederek halkımız zafer kazandı. Bir kez daha bu uğurda canlarını feda eden aziz vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni yıl ise umutların filizlenmesi ve değişimi çağrıştırır. Geçmişin ağır yüklerinden kurtulmanın rahatlığıyla yaşama yenilik sunar. Farklı dil, din ve düşünceden insanları birbirine yaklaştırır. ilham ve yaratıcılık bakımdan sahip olduklarımızı açığa çıkarır. 2017 yılının ülkemiz ve milletimiz için barış, ilham ve umut dolu yıl olmasını temenni ediyorum.'

Kaynak: AA