Vali Zülkif Dağlı'dan Yeni Yıl Mesajı

Vali Zülkif Dağlı, yeni yıl mesajında “Ülkemizin istikrarını, huzur ve güven ortamını bozmayı amaçlayan hain eylemler asla amacına ulaşamayacaktır” dedi.

Vali Zülkif Dağlı'dan Yeni Yıl Mesajı
Vali Zülkif Dağlı mesajında “2016 yılını sevinçleriyle hüzünleriyle acı tatlı anılarıyla geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla siz değerli Düzceli hemşerilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle 2017 yılının ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, önceki senelerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir. Hizmetin en iyisine layık olan halkımızın geleceğe güvenle bakmasını sağlayacak çalışmalar mesai kavramı gözetmeksizin ekip ruhu içinde 2017 yılında da yapılmaya devam edilecektir” dedi.



“Ülkemizin yükselişinden rahatsız olanlar var”

“Dünyada söz sahibi olacak bir ülke olarak ilerleyeceğiz” diyen Vali Dağlı “Zaman zaman içimizdeki hainler ve yurt dışındaki hasımlar, Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada yükseliyor olmasından rahatsız olup ülkemizde kargaşa çıkarmaktadırlar. Bu hainlere aldanmayacağız; bu hainlerin ipini tutan karanlık odaklara asla boyun eğmeyeceğiz. Ülkemizin istikrarını, huzur ve güven ortamını bozmayı amaçlayan hain eylemler asla amacına ulaşamayacaktır. Yılmadan, yıkılmadan, kararlılıkla, güçlü, itibarlı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, bir ülke olarak geleceğe ilerleyeceğiz.

Ülkemizi, İlimizi hedeflediğimiz gelişme düzeyine taşıyabilmemiz için Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, Belediyemiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve başta siz değerli Düzceli vatandaşlarımızın katkılarıyla yeni yılda da birlik ve beraberlik içinde canla başla çalışılacaktır” dedi.

Huzurlu bir yeni yıl

Vali Dağlı tüm tedbirlerin alındığını belirterek “Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Yeni yıl sevincinin hüzne dönüşmemesi için sürücülerimizin, vatandaşlarımızın trafikte dikkatli olup, trafik kurallara uymaları hususunu özellikle hatırlatmak istiyorum” dedi.

Vali Zülkif Dağlı son olarak 2017 yılının birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlendirmesine vesile olmasını temenni etti.
Kaynak: İHA