Turgutlu'da İçki Satışı Yapılan Yerler Denetlendi

Turgutlu ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi alkol satılan ve tüketilen işletmeleri denetledi.

Turgutlu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Musa Çallı, ekiplerin yaklaşan yeni yıl öncesinde alkol satışı ve tüketimi yapan işletmeleri denetleyerek, kaçak içki ve bandrolsüz içki konularında uyarılarda bulunduğunu söyledi.

Turgutlu'da bulunan bin 629 gıda işletmeden 117'sinde alkollü içki satışı ve tüketiminin yapıldığını belirten Çallı şunları kaydetti:

'Yıl boyunca tüm işletmeleri periyodik olarak denetliyoruz. Alkol tüketimin maksimum seviyeye ulaştığı 31 Aralık tarihi sebebi ile ilçemizde bulunan 117 adet alkollü içki satışı yapan yerleri tekrar denetliyoruz ki, kaçak ve sahte alkollü içki satışının önüne geçmek ve bu konuda bir hassasiyet oluşturmak istiyoruz.

Vatandaşlarımızdan gıda işletmelerinde uygunsuz bir durum gördükleri takdirde Alo 177 Gıda ihbar hattına bildirmelerini rica ediyoruz. Bu ihbar hattından bildirilen konular bize düşüyoruz ve bizde gerekli işlemleri yapıyoruz.'
Kaynak: AA