Pazarlıkta Çaldırdığı Otomobiline Çamura Saplanınca Kavuştu

İstanbul’da yaşayan İbrahim Eskin, 1,5 ay önce alıp yeniden satışa koyduğu ve pazarlık sırasında çaldırdığı lüks otomobiline Amasya’da çamura saplanınca kavuştu.

Pazarlıkta Çaldırdığı Otomobiline Çamura Saplanınca Kavuştu
Edinilen bilgiye göre, satışa çıkardığı yaklaşık 150 bin lira değerindeki lüks otomobiline talip olup denemek için gezintiye çıktıkları ‘Emin’ adlı kişinin inceleme yaparken kapıları kilitleyip kaçması üzerine adeta şok yaşayan 30 yaşındaki İbrahim Eskin durumu polise bildirdi.

Aynı araçla sahte plaka takılarak Tokat’a gidip dönüşte geç saatlerde Amasya’ya gelirken şehir girişinde polis arama noktasını görünce Akbilek mevkisindeki tek şeritli yola saptıktan sonra aşırı yağıştan dolayı kontrolden çıkıp çamura saplanan otomobili kurtarmak için çekici çağıran E.L., O.K.’nın tavırlarından şüphelenen çekici sürücüsü polislere haber erdi. Amasya Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik şube ekipleri araç bilgilerini kontrol ederken kayıtlarda çelişki olması üzerine otomobilin içindeki E.L., O.K. ve U.Y.’yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekilen otomobilde polisler ve ‘Zela’ adlı narkotik köpeği de arama yaptı. Şüphelilerden U.Y. adlı kadın sorgu sonrası salıverilirken, E.L. ile O.K ise sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bulunan aracını teslim almaya gelen İbrahim Eskin, “Aracımı almaya gelen şahıs adının ‘Emin’ olduğunu söyledi.

Araştırmalar sonrası ‘Emin’ olmadığı kanaatine vardık. Telefonla pazarlık yaptı. Başında fiyat konuşuruz dedik. Döndü, baktı. Bir tur attık. Anahtarı istedi. Kapı kilitlerini kontrol etti. Kapıyı bir anda çekip kilitleyerek gaza basıp kaçtı gitti. Yakalanan şahıslar benim aracımı çalan kişi değil” dedi.

Amasya Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Eskin, İstanbul’a döndüğünde kurban kestireceğini söyledi.

Kaynak: İHA