Oğuzeli MYO'da Geleneksek Futbol Turnuvası Düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda 16 takımın katılımıyla futbol turnuvası düzenlendi.

Oğuzeli MYO'da Geleneksek Futbol Turnuvası Düzenlendi
GAÜN Öğr. Gör. Yasin Eroğlu koordinatörlüğünde düzenlenen turnuvaya, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Kartal, Tim, Tulumbacılar, Güvenlikçiler, Jamyocular, İşsizler, Ayyıldız Tim, Yeniçeriler, Lojistik Spor, Yangın Gücü, Arslan Yurdu, Akıncılar, Kanarya Spor, Şimşekler, Altın Ayaklar, Turan Spor ve İstiklal adlı takımlar katıldı.

Turnuva sonunda; Şimşekler takımı birinci olurken, Jamyocular ikinci, Lojistik Spor takımı üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri Oğuzeli MYO Konferans Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Törene, Oğuzeli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mürsel Biçer, çok sayıda akademik personel ve öğrenci katıldı.

Törende şampiyon takım olan şimşekler takımına birincilik kupasını Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mürsel Biçer tarafından verildi.

Doç. Dr. Biçer, yüksekokul bünyesinde bu tür spor organizasyonlarının düzenlenmesinin öğrenciler için önemli olduğunu belirterek, Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan’ı tebrik etti. Jamyocular takımına ikincilik kupası Oğuzeli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan tarafından verilirken, üçüncü olan Lojistik Spor’a ise ödüllerini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan Alsu tarafından verildi.

Kaynak: İHA