Hisarcık Milli Eğitim Personeline ´İş Sağlığı Ve Güvenliği´ Eğitimi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve 22-23 Haziran 2016 tarihinde verilen seminere katılamayan 37 personele, ’Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verildi.

Hisarcık Milli Eğitim Personeline ´İş Sağlığı Ve Güvenliği´ Eğitimi
İş Güvenliği Uzmanı Zerrin Yıldız tarafından Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda verilen eğitim seminerine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir yöneticiliğinde 37 personele temel iş sağlığı ve güvenliği konusunda seminer verildi.

Ayrıca seminer sonunda ilçede bulunan özel yurt yöneticilerine yangın eğitimi konusunda bilgilendirme yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı proje dahilinde Hisarcık ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 2 günlük periyotta 37 personelin eğitim aldığına vurgu yapılarak, "Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı proje çerçevesinde 22-23 Haziran 2016 tarihinde verilen seminere katılamayan Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan 37 personele iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verilmiştir. 2 günlük periyotta, toplamda 12 saat süren eğitim sonrasında sınav yapılmış olup, başarılı olan personele katılım belgesi verilecektir. Milli Eğitim personeline iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verilmesi eğitim ve öğretim kalitesinin arttırılmasına yönelik bir projedir" denildi.(MA-EFE)
Kaynak: İHA