Engeliz Kafe'de Yılbaşı Kutlaması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Engelsiz Kafe'de düzenlenen yeni yıl kutlamasında özel çocuklara yılbaşı hediyesi verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel öğrencileri, yeni yılı aileleri ve Başkan Uysal ile kutladı.

Engelli çocukların hazırladığı gösterilerle başlayan kutlamada, yeni yıl şarkıları söylendi.

Uysal, hep birlikte çocukların mutluluğu için çalışarak, kötü hikayelerden medet uman insanların dünyaya verdiği zararı gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

İnsanlık değerlerinin, barış, kardeşlik ve paylaşmanın, iyiliğin ve güzelliğin yükseldiği bir yıl olmasını temenni eden Uysal, 'Çocuklarımızla can cana, kol kola, geleceğe güvenle bakabildiğimiz bir yıl olsun.' ifadesini kullandı.

Merkezin öğrencilerinden Eyüp Tarım, 'Sürahi Nine' karakterini canlandırdı. Belediye Başkanı Uysal'a, el yapımı çikolataların yer aldığı yeni yıl hediyesi sunuldu. Uysal da çocuklara yeni yıl hediyesi verdi.

Öte yandan, Teneffüs Park'ta yeni yıl için bir araya gelen Demreli Noel Baba ve Akşehirli Nasreddin Hoca, çocuklara eğlenceli saatler yaşatmaya çalıştı.

Kaynak: AA