Eğitim Bir-Sen Üyeleri Sincik İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Adıyaman’ın Sincik ilçesini ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen Üyeleri Sincik İlçesinde İncelemelerde Bulundu
Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Demir ve Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Sırrı Polat ile birlikte Sincik ilçesine gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Deniz, Eğitim Bir- Sen Sincik ilçe Başkanı Abuzer Karakuş ve beraberindekiler Sincik Kaymakamı Zafer Sağ’ı makamında ziyaret ederek ilçesinin eğitim sorunlarını dile getirildi.

Ziyarette sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin başarıyı daha da arttıracağı vurgusu yapıldı.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim öğretimde başarıyı getirecek her çalışmaya destek olacaklarını, eğitim seviyesinin artırılabilmesi için eğitim çalışanlarına kaymakamlık olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi.



Ali Deniz ve beraberindekiler iki ay önce Sincik ilçe milli eğitim müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Deniz, “Adıyaman Eğitim Bir-Sen Şubesi olarak saha ziyaretlerimizi gerek il merkezinde gerekse ilçelerimizde sürekli diri tutuyoruz. Bugün de Sincik ilçemize gelerek hem temsilcilerimizle yöneticilerimizle hem de sahadaki üyelerimizle sendikal çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunmak varsa sorunlarını dinlemek, yapılabilecekleri çözümüyle birlikte ilgili makamlara ileterek çözüm yollarını aramak. Yerelde çözülemeyen problemleri de genel merkezimiz üzerinden Bakanlık düzeyinde çözülmesi için aracı olmak. Tabi bu ziyaretlerimizin bir diğer bereketi de öğretmen arkadaşlarımızla yüzleşerek onların başka sıkıntılarını da dinleyerek hem motivasyonlarını artırmak hem de yaptığımız çalışmaların ileride kendilerine olumlu yansıyacağını ifade ettiğimizde yaptığı işin ne kadar kıymetli olduğunu ve gelecekte kendilerini mesleki anlamda nasıl bir çalışma beklediğini de görmüş oluyorlar. Ayrıca bu ziyaretlerimiz ile üyelerimizi yaptığımız çalışmalardan haberdar ederek onlar adına çalıştığımızı ifade ediyoruz. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aydın beyi ve şube müdürü arkadaşlarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Onlarla çok yakın dostluğumuz var ben onların Sincik’e başarı katacaklarına eğitim kalitesini yükselteceklerine inanıyorum, bu konuda kendilerine hem fiili hem de kavli dualarla desteklediğimizi ifade etmek istiyorum ” dedi.

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz eğitim camiası olarak biz bir aileyiz. Arkadaşların bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, her zaman bu uğurda yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. Bizlik ne zaman bir talepleri olursa kapımız her zaman kendilerine açık kendilerine, başkanımızın söylediği gibi inşallah kendilerinden aynı desteği alacağız. Öğrencilerimizin daha başarılı olmaları için, güzel bir gelecek oluşturmak adına iyi bir gençlik yetiştirmemizde bize destek olacaklarını biliyoruz, bu temenni ile ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA