AK Parti Eğil Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Eğil İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Toplantıya, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Dündar, Ahmet Aydın İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Remziye Konuksever, İrem Elif Büyükçelik, Demet Karadağ ve birçok partili katıldı.

Burada konuşan İl Başkanı Akar, AK Partinin 15 yıldır ülke, bölge ve halkın huzuru ile güveni için gece gündüz demeden çalıştığını belirterek, kendileri için konunun Diyarbakır’a hizmet olduğunda gerisinin teferruat olduğunu söyledi.

AK Parti halkın hizmetinde olan bir parti olduğunu anlatan Akar, “Hepimiz bölgemizin huzuru, güveni, barışı ve kardeşliğinin sağlanması için azami gayret göstereceklerini ifade eden Akar, bizler her an, her zaman dinamik, enerjik, birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız, buna ihtiyacımız var. Halkımız başımızın tacıdır. AK Parti Diyarbakır ailesi olarak, Gidilmedik köy, mezra bırakmayacağız. Çünkü Diyarbakır halkının bize ihtiyacı var. Biz AK Parti Diyarbakır ailesi olarak bundan sonrada Diyarbakır’ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor kazanan ülkemiz, Bölgemiz, Diyarbakır ve Diyarbakır halkı olacaktır. Biz AK Parti olarak hep çözümden ve demokrasiden yana olduk. Bu zorlu süreçte hiçbir zaman halkımızı yalnız bırakmadık bundan sonrada yalnız bırakmayacağız” dedi.

Kaynak: İHA