Silifke'de İş Motivasyonu Ve Kişisel Gelişim Semineri

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'İş Motivasyonu ve Kişisel Gelişim' semineri düzenlendi.

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, belediye kültür merkezinde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, yoğun ve stresli çalışma temposu içerisinde bulunan hakim, cumhuriyet savcıları, adliye ve ceza infaz kurumunda görev yapan personelin, moral ve motivasyonlarının yükseltilmesi, çalışma verimliliğinin artırılması ve kaynaşmanın sağlanması için etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Programın devamında gerek iş yaşantısında gerekse günlük yaşamda karşılaşılaşılabilecek olumsuz durumlarda, insanın kendini ve çevresindekileri nasıl motive etmesi gerektiği konulu bir sunum yapıldı.

Programa, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Rifat Yıldız, Silifke Adliyesi ve mülhakat adliyelerinde görev yapan hakim ve cumhuriyet savcıları, Silifke ilçe Jandarma Komutanı Serdar Arbaş ile çok sayıda adli personel katıldı.

Kaynak: AA