Osmaniye'de 'Öğrenme Şenlikleri' Coşkusu

Osmaniye’de Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından "Öğrenme Şenlikleri" coşku içinde gerçekleştirildi.

Osmaniye'de 'Öğrenme Şenlikleri' Coşkusu
Osmaniye Kapalı Salı Pazarında gerçekleştirilen programda Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslardaki ürünlerin sergilendiği programda hayat boyu öğrenme hususunda farkındalık oluşturmanın amaçlandığı belirtildi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, SGK İl Müdürü Mücahit Çelik ve İl Müftüsü Ramazan Çortul’un açılış kurdelesini kestiği etkinlikte Osmaniye’de bulunan liseler, halk eğitim merkezleri, mesleki eğitim merkezleri ve bazı kamu kurum ve kuruluşları katılarak sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetler sergiledi.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerinden Yücel Erdoğan ve iki öğrenci iplerle çatıya tırmanarak 15 Temmuz darbe girişimi kahramanlarından Ömer Halisdemir’in posterini açarak iniş yaptılar. Öğrencilerden Burak Keskin, elinde bulunan Türk Bayrağını Milletvekili Önal’a takdim etti. Keskin bayrağı takdim ederken, “Şehitlerimizin kanı ile korunan bu bayrağı size takdim etmekten gurur duyuyorum” dedi.

Önal, bayrağı öperek, “Bu bayrağı koruyup yüceltecek olanlar sizlersiniz. Bu davranışınızdan ötürü sizleri kutluyorum” diye konuştu.

Programda Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çocuklar şehit ailelerine mektup yazdılar. Öğrenciler mektupları yazdıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler.
Kaynak: İHA