MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısı

Genel Başkan Yardımcısı Tosyalı: 'Dünyanın birçok yerine gezi ve incelemelerde bulunuyoruz. Gezdiğimiz her yerde Türkiye'nin gücünü net bir şekilde görüyoruz. Bu da bize gurur ve güç veriyor'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Fuat Tosyalı, dünyanın bir çok ülkesinde gezi ve incelemelerde bulunduklarını, buralarda Türkiye'nin gücünü net bir şekilde gördüklerini belirtti.

MÜSİAD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısına katılan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Tosyalı, Ege Bölgesi'ndeki sanayicilerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu aktardı.

İş dünyasının büyük bir rekabet içerisinde olduğunu anımsatan Tosyalı, günün koşullarına uygun strateji üretilmesi gerektiğini ifade etti.

Dünyanın bir çok ülkesine geziler düzenlediklerini ve buralarda Türkiye'nin gücünü net bir şekilde gördüklerini anlatan Tosyalı, şöyle konuştu:

'Dünyanın birçok yerine gezi ve incelemelerde bulunuyoruz. Gezdiğimiz her yerde Türkiye'nin gücünü net bir şekilde görüyoruz. Bu da bize gurur ve güç veriyor. Geçtiğimiz günlerde dünyanın her yerinden iş adamlarıyla Afrika'ya yaptığımız incelemede hem o bölgenin halkının, hem de hükumetlerinin Türk iş dünyasına olan inanç ve güvenini görmek bizi mutlu etti. Türk iş adamları, Afrika'da mevcut olan bu potansiyeli mutlak değerlendirmelidir. Ülkemiz her geçen gün büyürken, önümüze sürekli engeller çıkıyor. Biz, yılmadan azimle bu engelleri aşmaya devam ediyoruz'

Dolardaki yükselişin ekonomi için endişe verici olmadığını, ekonominin güçlü temellere oturtulduğunu belirten Tosyalı, 'Ülkemize güvenmek ve korkmadan geleceğimiz için çalışmak zorundayız.' dedi.
Kaynak: AA