Karaman'da Engelliler Günü Programı

Karaman Belediyesi Kent Konseyi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle program düzenledi.

Karaman'da Engelliler Günü Programı
Karaman Kent Konseyi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi, Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri işbirliğinde program düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Karaman Valisi Süleyman Tapsız’ın eşi Ayşe Tapsız, Vali Yardımcısı Erkan Karahan, Karamasnoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, engelli vatandaşlar ve aileleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve protokol konuşmaları ile başlayan program da, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri ve Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler yer aldı. Büyük beğeni toplayan gösterilerin ardından Karaman Kent Konseyi ve Rehberlik Araştırma Merkezi’nce tertip edilen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: İHA