Genç kıza pusu kurup 3 el ateş ederek öldürmüş

Bursa’nın Gemlik ilçesinde tüfekle vurularak öldürülen 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ’ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle çiftçi Aykut E. tarafından takip edilen genç kızın, çalıştığı halk eğitim merkezinden döndüğü, evine girerken 3 el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Daha sonra kendisini vuran Aykut E.’nin tedavisi ise sürüyor.

Genç kıza pusu kurup 3 el ateş ederek öldürmüş
Alınan bilgiye göre, Gemlik'in Umurbey Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 30 yaşındaki çiftçi Aykut E., üniversite mezunu olan ve halk eğitim kursunda çalışan 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ'ın evinin önüne geldi.

İddiaya göre, burada pusu kuran Aykut E, evine girmeye çalışan Tuğçe Uludağ'ı göğsüne 3 el ateş ederek vurdu. Gemlik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Tuğçe Uludağ'ın cesedine Bursa Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Öğle saatlerinde alınan cenaze Büyükşehir Belediyesi Gasilhanesi'ne getirildi.

Tuğçe Uludağ'ın Umurbey'de bugün ikindi namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Genç kıza pusu kurup 3 el ateş ederek öldürmüş

Tuğçe Uludağ'ın, Aykut E. tarafından rahatsız edildiği için savcılığa başvurduğu, zanlıya, genç kızın evinin civarında dolaşmama cezası verildiği öğrenildi. Genç kızı öldürdükten sonra kendisini vuran ve aracıyla uzaklaşıp zeytinlikte yaralı halde bulunan Aykut E.'nin tedavisinin ise Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sürdüğü bildirildi.

Genç kıza pusu kurup 3 el ateş ederek öldürmüş

Kaynak: İHA