Gamex 2016 Uluslararası Dijital Eğlence Ve Oyun Fuarı

GameX 2016 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarına oyunseverlerin yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının yeni ürünleriyle birlikte teknolojik gelişmelerini sergileme fırsatı bulduğu ve bu yıl 11. kez Lütfi Kırdar Fuar Merkezinde düzenlenen fuara, oyunseverler yoğun ilgi gösterdi.

Fuara girmek isteyen oyunseverler, sabah erkek saatlerden itibaren kuyruğa girdi. Oluşan uzun kuyruktan dolayı fuarın girişinde zaman zaman izdiham yaşandı.

Fuara giren oyunseverler oyunların ve eğlencenin tadını çıkartırken renkli görüntüler oluşturdu.

GameX 2016 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı yetkilisi Halil Karababulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuara ilginin fazla olduğunu anlattı.

Sabah erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluştuğunu belirten Karabulut, ''Şu an içerisi oldukça kalabalık ama bir o kadar da dışarıda sırada bekleyen var. Kalabalık azalmıyor, giderek artıyor. Sürekli yeni gelenler oluyor ama herkesi fuara almaya çalışıyoruz.'' dedi.

Fuara katılan Ali Ersoy saat 11.00'den bu yana sırada olduğunu ve kalabalık nedeniyle arkadaşlarını kaybettiğini belirterek, bir başka katılımcı Ahmet Yıldız da 5 saattir sırada bekledikten sonra fuara girdiğini anlattı.

GameX 2016 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı yarın sona erecek.

Kaynak: AA