Başkan Başsoy Atatürk Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Çalışmalarını katılımcı belediyecilik anlayışıyla sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Atatürk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Başsoy Atatürk Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Türk Telekom İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen Mahalle Meclis Toplantısı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakininin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda Atatürk Mahallesi muhtarı Abdurrahman Aktepe tarafından Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a mahallede yürütülen çalışmalardan dolayı bir plaket verildi.

Daha sonra bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Erzincan’ın en eski mahallelerinden biri olan Atatürk Mahallesinde yıllardan beri çözülemeyen kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hatları ve üst yapı problemlerini çözdük. Erzincan’a göreve geldiğimiz günden buyana 100 Milyon civarında yatırım yapıldı. Sizlerden aldığımız güçle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket ediyoruz. Bunu yaparken de din, dil, ırk mezhep ayrımı yapmıyoruz. Bizler 1000 yıldır bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Ancak bundan rahatsız olanlar, ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyorlar. Uyanık olmalı bunların oyunlarına alet olmamalıyız. 15 Temmuz da İslam’a hizmet ettiğini düşündüğümüz insanlar devletin silahlarını halka çevirdiler. Milletimiz bu hainlere gerekli cevabı verdi. Bizler bir oldukça beraber oldukça bu millete kimse diz çöktüremez.” Dedi.

Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Başsoy’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA