AK Parti Ferizli Danışma Meclisi Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığınca düzenlenen 31. İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

İlçede bir salonda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, ilçeye bir Sosyal Gelişim Merkezi kazandıracaklarını söyledi.

Toçoğlu, bir yandan ülke ve yakın coğrafyadaki gelişmeleri takip ederken, diğer yandan da 16 ilçe belediye başkanıyla birlikte kentteki eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını ifade etti.

Şu anda sadece Ferizli’de değil, 6 ilçede altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini dile getiren Toçoğlu, şöyle konuştu:

'İnşallah Ferizli’de altyapı çalışmaları sonlanır sonlanmaz üst yapıda önemli bir çalışma için düğmeye basacağız. Akyazı ve Geyve’de inşa ettiğimiz, Sapanca’da inşa çalışmalarının sürdüğü son olarak Karasu’ya güzel bir projeyle sözünü verdiğimiz bir Sosyal Gelişim Merkezi’ni de Ferizli’ye kazandıracağız.'

Toçoğlu, ileriki dönemde bir referandum gözüktüğünü ve belediye başkanlarıyla referanduma hazır olduklarını kaydetti.

Sistemin değişmesi gerektiğini vurgulayan Toçoğlu, 'Sakarya’da zaten şu anda yüzde 70’lere dayanmış durumdayız. İnşallah yüzde 70’in üzerinde bir oyla başkanlığa Sakarya’dan güçlü bir destek vereceğiz. Çıtayı yüksek tutuyoruz. Bu sistem yenilenmeden Türkiye’nin önünün açılmayacağı belli. Beraberce çok çalışarak inşallah hedefimize ulaşacağız.' şeklinde konuştu.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, AK Parti'nin bir düşünce ve iyilik hareketi olduğunu ve şu dönemde memlekette 3 milyon mültecinin olduğunu söyledi.

Mart sonu veya Nisan başı gibi bir referandum olacağını ifade eden Kılıç, Sakarya teşkilatı olarak hazır olduklarını aktardı.

Toplantıya, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA