AK Parti Bartın İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı aralık ayı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Bartın Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu, katılımcılara, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan kısa bir sinevizyon gösterisi izletildi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, burada yaptığı konuşmada, Bartın'a, 3 milyarlık kamu yatırımını kazandırdıklarını söyledi.

Tunç, kentte ulaşımda büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

'Yatırımlarımızın arasındaki Kurucaşile Yolu Projesi, başlı başına Türkiye projesidir. Kozcağız - Kumluca yolumuz boğaz yolu kısmına kadar yapılmıştı. Şimdi geriye kalan kısmına 10 milyon lira ihale edildi. Baraj kısmına kadar yapılacak. Baraj yolu da Kozcağız DSİ müteahhitti tarafından bağlanarak Kozcağız - Kumluca arası da çok daha elverişli hale gelecek. Kozcağız terminal arası da duble yola çevireceğiz. 400 Yataklı Devlet Hastanemizin proje çalışmaları devam ediyor. O da yakın zaman içerisinde bitecektir. İnşallah Bartın'a 400 yataklı hastanemizi, ileri ki dönemde tıp fakültesi olabilecek, eğitim araştırma hastanesi seviyesinde bölgeye de hizmet verecek bir hastaneyi Bartın'a kazandırmaya çalışıyoruz. İlçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde Aile Sağlık Merkezleri yapmaya devam ediyoruz.'

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, Merkez ilçe Başkanı Ali Eyüp Ustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı ve partiller katıldı.
Kaynak: AA