Milas'ta 'Elden Ele' Projesine Destek Artıyor

Milas Belediyesi, Elden Ele Projesi ile kullanılır durumdaki ihtiyaç fazlası eşyaları alarak ilçedeki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıyor.

Milas'ta 'Elden Ele' Projesine Destek Artıyor
Milas Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında önemli bir hizmete imza atıyor. Vatandaşlar tarafından kullanılır durumdaki ihtiyaç fazlası eşyalarını adresinden alan Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyacı olanlara ulaştırıyor. Hayır sever vatandaşlar tarafından da ilgi ile karşılanan proje sayesinde ihtiyaç sahibi insanlar mutlu olurken, kullanılmayan eşyalarını bağışlayan vatandaşlar da yardım yapma imkanı buldukları için memnuniyet duyuyor.Her gecen gün ilginin arttığı projeye bir destekte ilçede faaliyet gösteren mobilya mağazasından geldi. Mağazada bulunan hiç kullanılmamış koltuk,yatak gibi bir çok eşyayı bağışlayan Mağaza yetkilileri Cem Eser ve Niyazi Karakaş herkesi bu projeye destek olmaya davet etti.

Vatandaşlar arasında köprü görevi kurmaya çalışan Müdürlük ekipleri ,bağışlanan eşyaları teslim alarak en yakın zamanda da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Kullanılır durumdaki ihtiyaç fazlası eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlar Milas Belediyesi’nin 0252 512 51 11 numaralı hattını arayarak gerekli bilgiyi vermeleri yeterli olacak.
Kaynak: İHA