Döşemealtı Belediyesi'nden Personeline Yeni Yıl Promosyonu

Döşemealtı Belediyesi, çalışanlarına ekonomik destek sağlamak amacıyla bankalarla gerçekleştirdiği maaş promosyon ihalesini en yüksek teklifi veren Vakıf Bankası Döşemealtı Şubesi kazandı. Toplam 266 kadrolu çalışanı kapsayan promosyon anlaşması ile her bir işçi ve memur, kişi başı bin 557 lira toplam da ise; 414 bin 162 Lira alacak. Bu güne kadar en yüksek maaş promosyonu anlaşmasına imza atan Döşemealtı Belediyesi, işçi ve memuruna adeta yeni yıl hediyesi verdi.

Döşemealtı Belediyesi'nden Personeline Yeni Yıl Promosyonu


Her bir personele bin 557 Lira

Döşemealtı Belediyesi’nde çalışan işçi ve memurlar için maaş promosyon ihalesi yapıldı. Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ihaleye 10 banka teklif verirken protokol süresi 3 yıl olarak belirlendi. Personel başına bin 557 TL vereceğini taahhüt eden Vakıfbank Döşemealtı Şubesi diğer 9 bankanın teklifini geride bırakarak kazandı.

Tamamı Mart ayında hesaba yatırılacak

Maaş promosyonu ihalesini kazanan Vakıf Bankası Döşemealtı Şube Müdürü Ertuğrul Akkılıç, Müdür Yardımcısı Hilmi Burunsuz ile Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Naci Alın arasında Belediye binasında protokol imzalandı. Protokole göre, 266 kadrolu memur ve işçi 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacak. Vakıf Bankası da belirlenen promosyonun tamamını Mart ayında personelin hesabına yatıracak.

Personelin menfaatleri korundu

İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Başkan Yardımcısı Naci Alın, "Promosyon ihalesini son derece şeffaf bir ortamda sendika temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirdik. Kapalı zarf usulü yapılan ihalede en yüksek teklifi veren 3 banka ile açık artırma usulü yeni bir ihale yapıldı. İkinci ve üçüncü en yüksek teklifi veren bankalar artırma yapmayınca 414 bin 162 TL veren Vakıfbank Döşemealtı şubesi ihaleyi kazandı. Ödenecek promosyonun dışında diğer banka işlemlerinde de çeşitli kolaylıklar sağlanacak. Personel diğer ortak ATM’lerden para çekse dahi kesinti olmayacak. Tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA