'60 Milyon Kuyruğu'

Milli Piyango çekilişine sayılı günler kala yılbaşı biletlerine olan yoğun ilgi de devam ediyor. 2017’ye zengin girmek isteyenler soluğu bilet kuyruğunda alıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi durum Edirne’de de aynı. Edirneliler, bilet kuyruklarında uzun süre bekleyerek kala Milli Piyango bileti almak için çaba gösteriyor.

'60 Milyon Kuyruğu'
Kuyrukta bekleyen Sami Balıkçı, yeni yıla zengin girmek istediğini belirterek, “Ben bu sene dört tane çeyrek bilet aldım. Eşim ve çocuklarımın şansına. Tabi ki büyük ikramiyenin bizim biletimize vurmasını isteriz. Amacımız çok para değil ama çıkan parayla iyi bir yaşam sürmek. Eğer para bana çıkarsa ev ve araba almayı düşünüyorum. Çocuklarımın eğitimine kullanmak istiyorum ve tabii ki arkadaşlarıma da yardım etmek istiyorum” dedi.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 60 milyon lira olarak belirlendi. Çekiliş kapsamında verilecek toplam ikramiye tutarı ise 348 milyon 180 bin lira olacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişinin saat 20.00’da TRT 1’de yapılacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA