Tunceli'de Öğrencilere Spor Malzemesi Yardımı

Tunceli merkez ve ilçelerinde okullar arası sportif faaliyetlere katılan öğrencilerin spor malzemesi ile ödüllendirildiği bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, gençleri spora teşvik etmek ve farklı spor dallarında başarı gösteren öğrencileri ödüllendirmek üzere Tunceli Valiliğinin katkıları ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alınan spor malzemeleri Vali Osman Kaymak tarafından dağıtıldığı belirtildi.

Etkinliğin Atatürk Spor Salonunda yapıldığı belirtilen açıklamada, Vali Kaymak'ın şu görüşlerine yer verildi:

'Öğrencilerimizin spor alanında daha aktif olmalarını sağlamak, sosyal ve kültürel aktivitelerini geliştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizin her alanda daha sağlıklı yetişmelerine yardımcı olmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizin eğitim faaliyetleri sırasında kullanacakları eşofman, forma, şort, yağmurluk, raket, top ve çantadan oluşan spor malzemelerini dağıtacağız. Siz öğrencilerimizi çok seviyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz.'

Açıklamada, etkinliğe Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA