Sivas'tan Kısa Kısa

Koyulhisar ilçesinde dere ıslah ve yol çalışmaları devam ediyor.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, çalışmalar hakkında yaptığı yazılı açıklamada, Yukarıkale Mahallesi'ndeki Fatih Camisi yakınında bulunan derenin ıslah çalışması kapsamında menfez yapıldığını belirtti.

Yukarıdere Mahallesi'nin içinden geçen bu derenin ıslahını ile yol üzerinde menfezini yaparak vatandaşın hizmetine sunduklarını dile getiren Epsileli, 'Mahallemizin daha modern bir hal alması için çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını Koyulhisar için her zaman en güzelini yapmaya çalıştığımızdan hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın.' ifadelerini kullandı.

- Gölova Kaymakamı Başak, Suşehri'ni ziyaret etti

Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak, Suşehri'ni ziyaret etti.

Başak, Gölova'yı ziyaretinde meslektaşı Gökova Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Uzunoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sivas’ın vadi ilçeleri bir bütünlük arz ediyoruz. Yeni atanan kaymakamlarımızla birlikte ilçelerimize en güzel hizmetlerin getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu konuda yeni görev yeri olan Gölova ilçemize atanan Kaymakam Ali ihsan Başak meslektaşıma yeni görev yerinde aşarılar dilerim.' diye konuştu.

Başak da çevre ilçelerde görev yapan mülki amirler olarak, hep birlikte güzel hizmetler yapacaklarını ifade ederek, 'Suşehri’nde yeni göreve başlayan meslektaşım Uzunoğlu’na da görevinde başarılar diliyorum.' dedi.

Kaynak: AA