Manisa Emniyeti Müdürlüğü Araç Filosunu Genişletti

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine dahil ettiği 41 yeni araç ile araç filosunu 536'ya yükseltti.

İl Emniyet Müdürlüğü ilçelerdeki 255, il merkezindeki 240 toplamda 495 araca, 41 yeni araç daha ekleyerek araç sayısını 536'ya yükseltti.

İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, makamında, 41 yeni hizmet aracıyla ilgili olarak gazetecilere açıklamada bulundu.

Kamu kaynaklarından elde edilen araçları hizmete sunacaklarını belirten Bilgiç, 'Araçlardan 9'unu bizde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan araçların ihalesini yaparak mübadele yoluyla sağladık. 26 aracımız genel müdürlükten gönderildi, bunlar trafik ve sivil hizmetlerde kullanılacak, 6 adet motosiklet ise ekip otoları haricinde trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere gönderildi.' dedi.

İlçelerde toplam 255 araçları olduğuna dikkati çeken Bilgiç, 'İl merkezinde ise 240 adet var. Toplam 495 hizmet otomuz vardı. Bunların üzerine 41 tane daha çeşitli hizmetlerde kullanılmak üzere araçlarımızı sunacağız. Bize yeni bir güç verecek. Daha sağlıklı güvenli görev yapmak adına destek olacak. Olay yeri inceleme ekipleri bulunmayan ilçelere de ekiplerimizi kurduk. Olaylara daha hızlı müdahale edecekler. Daha çok olay yeri ekipleri ve resmi ekip olarak kullanılacak araçlar ve sivil araçlarımız var. Araçların yüzde 50'sini ilçelere verdik.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA