Kaş'ta 'Çalışkan Arılar'dan Örnek Davranış

Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği, ihtiyaç sahibi çocuklar için temin etiği ayakkabıları, öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği, ilçede ihtiyacı olan 600 çocuk için ayakkabı temin etti. Ayakkabılar, dernek bahçesinde düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan'a teslim edildi.

Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, törende yaptığı konuşmada, yapılan işin gönülden ve insanlık için yapıldığını belirterek, 'Bu işin gönülden ve insanlık için çalışan gizli kahramanları var. Yapılan şeyler küçük gibi görülebilir ama önemli olan iyi niyet ve temiz kalptir. Bu dernekte, herkes kendi yapabildiği kadarını yapıyor. Bu işe gönül veren herkesi canı gönülden tebrik ederim.' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atılgan da derneğin yaptıkları yardımla hem ayakları hem yürekleri ısıttığını ifade ederek, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma örneği gösteren dernek yönetici ve üyelerine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Neriman Ünal ise dernek olarak öğrenciler, yaşlılar, sağlık ocakları, hastaneler ve sera sahiplerine yönelik çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını kaydetti.

Törene, Kaş Belediye Başkanı Yardımcısı Lütfi Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan ve okul müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA