Hayrabolu'da Belediye Çalışmaları

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 2017 yılı içerisinde pazar yeri, katlı otopark ve cumhuriyet meydanı projelerini hayata geçireceklerini bildirdi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 2017 yılı içerisinde pazar yeri, katlı otopark ve Cumhuriyet Meydanı projelerini hayata geçireceklerini bildirdi.

Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hayrabolu Belediyesinin 2017 yılına vizyon projeleri ile girdiğini söyledi.

İlçenin vizyonunu değiştirecek projeleri halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altayoğlu, şunları kaydetti:

'Yapılacak olan yeni pazar yeri, otopark ve meydan projesini bir iki eksiğimizle hazır gördük. Ama son değişiklikleri yapıp projeyi en kısa sürede ihale aşamasına getireceğiz. Daha sonra pazar yerimizi yapma çalışmalarına başlayacağız. Pazar yerimiz sadece pazar yerinden mevcut değil, üst katında lokanta, kafetarya, 2 bin metrekare açık düğün salonu, bin 200 metrekare kapalı düğün salonu dolayısıyla bir entegre tesis olarak Hayrabolu halkının hizmetine sunacağız. Aynı zamanda giyim ve sebze pazarı hizmet verecek.Tabi bunun mutluluğunu yaşadık. Hayrabolu halkına yakışan bir proje olacak.'

Pazar yerine paralel olarak düşündükleri otoparkın, 278 araç kapasiteli ve 12 bin metrekare kapalı alan yerin altında 3 katlı olacak şekilde planladıklarını aktaran Altayoğlu, bir de meydan düzenlemesi yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA