(Haber Yazılı Açıklama İse Ona Uygun Yeniden Düzenleyelim. Kolay Gelsin) Mardinli Taksiciler Çalışmalardan Memnun

Mardinli taksiciler, KHK kapsamında görevlendirmenin yapıldığı Mardin Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

Mardinli taksiciler, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirmenin yapıldığı Mardin Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun.

İçişleri Bakanlığınca KHK ile Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Mustafa Yaman'ın, kentteki vatandaşları özlemle bekledikleri hizmete kavuşturmak için başlattığı çalışmalar taksicilerden takdir topluyor.

Hak ettikleri belediye hizmetlerinin kentlerine yapılmasından memnuniyet duyan taksiciler yapılan görevlendirmeden memnun. Mardin Taksiciler Odası Başkanı Uğur Alka, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne görevlendirilen Vali Mustafa Yaman'a yeni görevinde başarı diledi.

Yaklaşık iki yıldır çektikleri yol çilesinin bitmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Alka, 'Uzun zamandır bu yollarımızın asfaltlanmaması taksiciler ve vatandaş olarak bizi mağdur etmişti. Ama görevlendirilen belediye başkanımızın bu mağduriyeti bertaraf etmesi bizi çok memnun etti. Özellikle de Mardin Devlet Hastanesi'nin önünün asfaltlanması bizi çok sevindirdi.' dedi.

Karlı günlerde sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Alka, 'Karın yağdığı ilk günden itibaren belediye ekipleri gerçekten çok iyi çalıştı. Taksiciler ve vatandaşlar olarak cadde, sokak ve kaldırımlardaki buzlanmaya karşı yapılan çalışmalar nedeniyle olumsuz bir şey yaşamadık.' diye konuştu.

Vali Mustafa Yaman'ın dik duruşundan dolayı memnun olduklarını kaydeden Alka, 'Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Yaman'ın çalışmaları bizi memnun ediyor. Çok güzel çalışmaları var. Bir aylık kısa bir süre içerisinde bu çalışmaların yapılması güzel. Çalışmaların devam edeceğinden eminiz ve temennimiz bu yöndedir.' şeklinde konuştu.

Mardin Devlet Hastanesi önünde taksicilik yapan Baver Alpaslan ise yapılan çalışmalardan dolayı Yaman'a teşekkür etti.

Devlet Hastanesi önündeki yolların yaklaşık 2 yıldan beridir bozuk olduğunu kaydeden Alpaslan, 'Bizim araçlarımız ve vatandaşların araçları bu yollardan bayağı zarar gördü. Yollarımız ve kaldırımlarımız yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.' dedi.

Kaynak: AA