Bitlis'te 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile AK Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanlığı işbirliğiyle mahalle takımlarının katılımıyla düzenlenecek turnuvada kuralar çekildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile AK Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenecek Mahallelerarası 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nda kura çekimi yapıldı.

Bitlis'te 16 mahalle takımının katılımıyla yapılacak Mahallelerarası 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nda kuralar çekildi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan kura çekiminin ardından takım kaptanlarına, üzerlerinde '15 Temmuz Şehitleri' yazılı atkım formaları teslim edildi.

- 'Bitlisli gençler şehitlerimiz için ter dökecek'

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz şehitleri anısına böyle bir turnuva düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 'Bitlisli gençler, şehitlerimiz için ter dökecek. Tek amacımız farkındalık oluşturmak ve şehitlerimizin anılarını canlı tutmaktır. Gençlerimize yönelik etkinliklerimiz ara ara olacaktır. Emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

- 'Şehitlerimize çok şey borçluyuz'

AK Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır da turnuvayı şehitlerin anısına farkındalık oluşturmak için düzenlediklerini belirterek, 'Bitlisli gençlerimiz ve muhtarlarımızın talebi üzerine böyle bir turnuva tertipledik. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Turnuvada dereceye giren takımlarımıza plaket takdim edeceğiz.' dedi.
Kaynak: AA